РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ
От магазина www.cookibooki.bg могат да бъдат закупени стоки както от регистрирани, така и нерегистрирани потребители. Нерегистрираните потребители не могат да ползват определени полезни функции, като добавяне на продукти в персонален списък "Желани продукти", преглед на предишни поръчки, достъп до системата за коментари, достъп до системата за отстъпки и др. Ние имаме отговорност да запазим вашите лични данни по смисъла на Политиката за лични данни на Кукибуки, с която можете да се запознаете чрез горното меню. Ползването на вашите данни от трети лица е напълно ваша отговорност. При съмнения за нередност, моля пишете ни на info@cookibooki.bg или на телефон 0877738889

ЦЕНИ
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен 20 % ДДС. Цените са в лева или в реципрочната им стойност според избраната валута.
Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите. Тя се определя индивидуално в зависимост от обема на поръчаните продукти, начина на плащане и доставка.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ
Промяната на цените в сайта www.cookibooki.bg става без предварително уведомяване на клиентите. При доставка заявените продукти се заплащат по цени от момента на поръчката.

КУПОН ЗА ОТСТЪПКА
Ако имате Купон за отстъпка, можете да въведете кода му в полето "Код за талона". Купони за отстъпка се дават на всички клиенти в определени кампанийни периоди от време, на клиенти, които поради една или друга причина трябва да бъдат компенсирани от наша страна и на лоялни клиенти.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
Потвърждаването на поръчката става автоматично чрез натискане на бутона "Потвърди поръчката". В случай че искате да се откажете от направена поръчка, следва незабавно да ни информирате по имейл или по телефон. Поръчки, чиито статус е сменен на "изпратен" все още могат да бъдат отказани, но клиентът следва да заплати изходящата и входящата доставка на продуктите. Клиентите получават авоматичен имейл с информация за статуса на поръчките, които са заявили.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА
Връщането на закупена стока става при следните случаи:
- фабрично повредена стока - клиентът ни уведомява по телефона или на имейл за констатираната повреда в рамките на деня на получаване на пратката. Клиентът е длъжен да снима повредения продукт /трябва да е видима повредената част/ и да изпрати снимката на имейл info@cookibooki.bg. След връщането стоката се подменя или се възстановява цената му. Разходите по транспортирането са за наша сметка.
- Стоката не отговаря на заявената в поръчката - подмяната става за наша сметка или, в случай че продуктът не е наличен, сумата се възстановява по посочен от клиента IBAN.
- Стоката не отговаря на вашите нужди - подмяната или връщането на сумата става чрез предварително уведомяване по телефона. Стоката трябва да не е разопакована. Разходите са за сметка на купувача.
 
РЕКЛАМАЦИИ
Рекламации се приемат в следните случаи:
- Продуктът не отговаря на приложеното изображение и описание, освен в случаите, когато това е споменато.
- Липси се констатират единствено в момента на доставката в присъствието на куриер в рамките на 24 часа от получаване на пратката.
- Повредата на продукт по време на транспортиране се констатира единствено в присъствието на куриер.
- Сумата по рекламации се възстановява след връщане на съответната стока или стоки и констатирането на тяхната цялост.
 
ДОСТАВКА НА АРТИКУЛИТЕ
 • Доставките се извършват чрез куриер на територията на цялата страна.
 • Цената на доставката се определя автоматично преди потвърждаване на поръчката.
 • Доставките се изпълняват за 2-3 дни за България в зависимост от населеното място и до 7-14 дена в рамките на Европа.
 • За Македония, Гърция и Румъния доставките се изпълняват до 3-5 дена
 • Доставки не се извършват в неделя и официални празници
 • Безплатна доставка за поръчки над 80 лв до посочен офис на куриера, които не надхвърлят 3 кг тегло.
 • Клиентът може да получи поръчката си от адреса на магазина. В този случай поръчката се задържа максимум 5 дена и ако клиентът не дойде да си я вземе, тя се отменя.
 • При поръчки под 14.90 лв с ДДС, преди начисление на доставни и платежни такси /ако има такива/, се начислява Такса за обработна на нискостойностна поръчка в размер на 1.20 с ДДС. Същата не е дължима при получаване на поръчката на място в магазина.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
 • Клиентът трябва да посочи името на получателя и точен адрес за доставка.
 • Задължително е посочването на телефон за обратна връзка.
 • Клиентът трябва да прегледа заявените продукти в присъствието на куриера и при констатирани нередности да изиска съставянето на констативен протокол.
 • В деня на очакваната доставка клиентът да осигури присъствие на адреса за доставка или да отговаря на посочения в товарителницата телефон за допълнително уточнение.
ГАРАНЦИЯ НА ЕЛЕКТРОННИ ПРОДУКТИ
 • Срокът на гаранцията е указан в описанието на продукта.
 • Гаранцията е валидна само когато клиентът представи оригинална опаковка, оригинални документи и документ за покупко-продажба от Кукибуки ЕООД.
 • При възникнала повреда в рамките на гаранционния срок и при покриване на всички условия за гаранционно обслужване, клиентът следва да достави дефектната стока на адрес 9009 Варна, бул. Владислав Варненчик, бл.27, вх.Б, партер, за своя сметка.
 • В рамките на 30 дни от деня на получаване на дефектиралия продукт Кукибуки ЕООД се задължава да ремонтира, подмени или възстанови пълната сума на продукта.
 • Кукибуки ЕООД не предлага извънгаранционно обслужване. При дефектиране на електронен продукт в извънгаранционния срок, клиентите следва да се свържат със съответните производители за уточнение на условията за сервизно обслужване.

ПОЛИТИКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

 • политиката на лични данни е обособена, но неотменна част от условията за ползване на електронния магазин cookibooki.bg
 • приемането на общите условия за ползване означава съгласие с политиката на лични данни
 • условията на политиката на лични данни са поместени в горното меню "Лични данни"