Често задавани въпроси

Ние постоянно се стараем да запълваме списъка с въпроси и отговори, но ако не можете да намерите отговор на вашия въпрос свържете се с нас.
Освен това можете да зададете въпроса си направо оттук
* Въпрос:
* Въведете кода в текстовото поле:
Пазаруване

Цените на продуктите са с ДДС, като преди приключване на поръчката крайната цена се разбива на обща цена без ДДС, доставка, купон за отстъпка /ако има/, ваучър /ако има/, стойност на самото ДДС. Това се прави с оглед на разпоредбите за онлайн търговия.

Проверете си имейла. Ако имате потвърждение на поръчката, значи всичко е наред. В противен случай първо проверете дали имейлът ви не е сгрешен, ако не - повторете поръчката. Ако и тогава не получите обратен мейл, звъннете ни на посочените телефони.

Звъннете ни, за да уточним начина на връщане или компенсиране.

Моля, звъннете на посочените телефони или изпратете запитване чрез формуляра връзка с нас

Ако искате да ви добавим нови продукти към поръчката или да махнем вече заявени продукти, трябва да се обадите на посочените телефони за връзка. Ако пратката ви все още не е взета от куриер, желаните промени ще бъдат направени.

Можете. При заявяване на поръчката моля да изберете като начин на доставка Вземане от магазина, и начин на плащане Плащане на място.

Може да ни го върнете за собствена сметка. Ние ще ви възстановим сумата на продукта по предпочитан от вас начин.

Принт Галерия

За да заявите шаблон от Принт Галерията е необходимо първо да изберете вида хартия, след което в полето Бележка/Изображение от Галерията: посочвате кодовете на съответните шаблони. Броят шаблони трябва да отговаря на количеството на съответния вид хартия. Ако изберете 3 шаблона, в полето Количество трябва да посочите 3 броя

Принтираната вафлена хартия запазва качествата си до 2 месеца при съхранение на сухо помещение до 25ºС, без пряк достъп на слънчева светлина. Необходимо е също да я държите затворена в плика, с който я получавате.

Това вече е корегирано. Благодарим за сигнала.

Цената е за 5 или повече листа, независимо какво ще се печата на тях.
 

Да. Разликата, е че при принтираната трансферна хартия се използват ядливи мастила, а при шоколадовата трансферна хартия се ползват маслени бои.

Можем да променим фона, но в зависимост от сложността на тази промяна, може да се наложи да заплатите допълнителна такса. При всички случаи това може да стане единствено при заявка на над 5 броя вафлена хартия.